Posebne priložnosti

Omogočamo rezervacije mize in prostora za zaprte družbe. V dveh sobah je skupno 80 sedišč, v toplejših mesecih pa strežemo tudi na terasi. Domačija bo odlična priložnost za okrepčilo z domačimi mesninami, ribami in drugimi jedmi ter hkrati izhodišče za sprehajalce in avanturiste.

Zelena in mirna okolica kar vabi, da jo raziščete. V bližini kmetije teče reka Trebušca, kjer si vešči ribiči lahko sami ujamejo ribo, mi pa jo zanje spečemo. Nedaleč boste našli tudi zbirno točko Ribiške družine Tolmin, kjer lahko kupite ribiško dovolilnico in se preizkusite v ribolovu.

Tisti, ki hrepenijo po adrenalinu, se bodo lahko odpravili na lov, izlet s kolesom ali se okopali v Trebušci. Podeželje vam poleg tega omogoča še pestre sprehode v naravi, ogled znamenite cerkve sv. Jakoba, slapov, kanjonov in žveplenega izvirja ter pohod po Kosmačevi učni poti.

Posebno ponudbo smo pripravili tudi motoriste. Gre za dobrodošlico bikerjem – wellcome bikers, ki imajo pri nas petodstotni popust pri plačilu hrane. Vabljeni k obisku!